Meteen naar de inhoud

Hulp nodig bij een boek?

Heb jij een verhaal om te delen met de wereld?
Dan wil ik je met alle plezier helpen. Als je graag een overzicht hebt van alle boeken en verhalen die ik al heb mogen uitgeven, nodig ik je graag uit op mijn auteurswebsite. Weet dat er zelfs nog projecten in de pijplijn zitten waar ik nog niets over kan vertellen, dus contacteer me gerust voor meer informatie.

Ik geef je hieronder graag een overzicht van mijn diensten en talenten in de boekenwereld, maar contacteer me gerust als je nog op zoek bent naar iets anders. Ik werk vaak op maat, dus ik denk graag met je mee.

Voor uitgeverijen

  • Ik heb een ruime ervaring als inhoudelijk redacteur. Ik schrijf graag mee aan rakende non-fictieboeken in uiteenlopende thema’s. Ik heb vooral ervaring in maatschappelijke en wetenschappelijke thema’s.
  • Ik neem probleemloos de rol aan die de auteur in kwestie nodig heeft: ghostwriter, klankbord, kritische stem, herschrijver, tekstbewerker, …
  • Ik breng structuur en opbouwende feedback zodat we samen een boek naar een hoger niveau kunnen tillen. Steeds met het grootste respect voor de boodschap en de auteur achter het verhaal.
  • Ik schrijf uit eigen naam verhalen voor kinderen en volwassenen (non-fictie) over thema’s en personages die me nauw aan het hart liggen.
  • Ik doe geen eindredactie, maar heb steengoede eindredacteurs in mijn netwerk indien nodig.

Voor bureau’s, merken, adverteerders en creatieve makers

Soms is een (kinder)boek het ideale antwoord op een marketingvraagstuk.

Ik combineer unieke ervaring als jeugdauteur én commercieel copywriter. Ik kan dus perfect de vraag van een klant omzetten in een strategische briefing. Die synthese vertaal ik vervolgens in een creatief concept én daarna in het uitgeschreven verhaal voor een prentenboek.

Ik vind het helemaal prima om mijn verhaal daarbij ten dienste te stellen van targets en doelstellingen.

Ik verzon en schreef al heel wat kinderverhalen met een complexe boodschap voor uiteenlopende bedrijven, organisaties en overheidsdiensten: rond astma & allergie, de talentenwerking van een voetbalclub in eerste klasse, uitkijken met gevaarlijke stoffen in huis, …

Naast een prentenboek zijn ook andere afgeleiden mogelijk zoals bijvoorbeeld een educatief pakket aangepast aan de leerplandoelstellingen voor de betrokken leeftijd.

Voor auteurs

Als je droomt van een eigen boek om je expertise te delen of om jezelf bijvoorbeeld op de kaart te zetten binnen jouw vakgebied, mag je altijd contact opnemen.

Ik bekijk dan of en hoe ik je kan helpen.
Dat kan door je te ondersteunen bij het schrijven van je boek of door het leggen van contacten.